JSL Glazenwasserij Rijniging Woerden

Reiniging

Uw bedrijfspand is naast uw werkomgeving ook hét visitekaartje van uw onderneming. Een representatieve uitstraling en een schone werkomgeving is dan ook een pre. Glazenwasserij JSL levert graag een bijdrage aan de technische levensduur van uw pand door de reiniging van onder andere uw gevels te realiseren.

Reiniging gevelbeplating

Wij leggen u graag uit wat dit precies inhoudt.  In de loop der jaren worden steeds meer panden voorzien van horizontale of verticale beplating.  Dit worden ook wel damwandprofielen genoemd. Door het klimaat waar we in Nederland in verkeren, wordt deze beplating snel vuil. Voor u als ondernemer en bezoekers die langskomen geeft dit geen professionele uitstraling. Uw pand, hét visitekaartje van uw onderneming, gaat namelijk snel achteruit. Iets wat u uiteraard wilt voorkomen.

Veel schoonmaak- en gevelreinigingsbedrijven nemen uw pand onder handen maar gebruiken hiervoor agressieve middelen en een hogedrukspuit. Dit geeft een goed resultaat de eerste jaren, maar daarna zult u merken of heeft u reeds gemerkt, dat de kwaliteit van uw pand achteruit gaat.

JSL Glazenwasserij biedt u een goede oplossing. Wij reinigen uw pand met lichte reinigingsmiddelen die daarnaast een conserverende werking hebben. Dit spoelen of borstelen wij vervolgens af  met 100% gedemineraliseerd water. Dit heeft als resultaat dat het geheel vlekvrij opdroogt. Echter blijft er wel een conserveringslaag achter die het aanhechten van vuil tegengaat voor een bepaalde periode. Het grote voordeel van deze methode is dat het niet tijdrovend is zoals gevelreiniging met hoge druk en (rol)steigers.

JSL Glazenwasser Reiniging Woerden

Reiniging kunstof kozijnen

Bij het reinigen van kozijnen verwijderen wij weersvervuilingen. Denk aan verkalking van de kleur door zon en zure regen. Ook zeemden glazenwassers in het verleden de ramen met ammonia. Ook verwijderen wij beschadigen in kozijnen.

Een andere optie is om uw kozijnen opnieuw te laten schilderen. Echter begint er dan wel een cyclus waar u in eerste instantie niet voor gekozen hebt met het aanschaffen van kunststof kozijnen. Na het schilderen bent nu namelijk elke 5 jaar genoodzaakt om uw kozijnen opnieuw te laten schilderen. Ook komen hier hogere onkosten bij kijken.

Voor het reinigen van kozijnen gebruiken wij een speciaal ontwikkeld reinigingsproduct. Het is te vergelijken met een poetsmiddel voor auto’s. Het geheel wordt voor het grootste gedeelte handmatig uitgevoerd. Aangezien de product- en handelingskosten vele malen lager zijn dan de producten en handelingen van een schilder, kunt u op deze manier veel geld besparen en toch weer de juiste uitstraling aan uw bedrijfspand geven.

Doelstellingen

  1. Een bijdrage leveren aan de technische levensduur van uw pand.
  2. Zorgen voor een representatieve uitstraling en een schone werkomgeving.
JSL Glazenwasser Woerden Glas laten schoonmaken
Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor gevelreiniging?