JSL Glazenwasserij Polijsten Woerden

Polijsten

Zijn uw glazen zodanig aangetast door diverse weersinvloeden dat deze nodig toe zijn aan een grondige reiniging? JSL Glazenwasserij uit Woerden heeft voor deze hardnekkige vervuiling een speciaal product laten ontwikkelen. Waar veel glazenwassers dit hardnekkige vuil niet volledig kunnen verwijderen, lukt ons dit met dit krachtige product wel. De uitstraling van uw pand en de helderheid van uw glas zal aanzienlijk verbeteren!

Polijsten glas

Het polijsten van glas, wat betekent dit precies? Hierbij moet u denken aan het poetsen van het raam om (weer)invloeden uit het glas te verwijderen. Onder weerinvloeden verstaan wij onder andere kleine druppeltjes (kalk) in het glas die niet meer te verwijderen zijn door de glazenwasser met gewoon zemen, lekstrepen uit de muur (ook kalk), ingebakken vuil door de zon, verkleuring glas bijvoorbeeld naast treinrails (een soort roest) en sommige chemicaliën.

Er is niets vervelender dat bij vertrek van een glazenwasser blijkt dat uw ramen niets zijn opgeknapt. Vaak kan de desbetreffende glazenwasser kan hier ook niets aan doen. Hardnekkige vervuiling gaat namelijk echt niet weg met Viakal of een ander soortgelijk product. Voor deze invloeden hebben wij een speciaal product laten ontwikkelen waarmee wij wel deze vervuilingen weg kunnen krijgen. De ramen worden ingezet met deze poets en worden daarna machinaal net zolang behandeld totdat alle vervuilingen weg zijn. De uitstraling van uw pand zal hierdoor aanzienlijk verbeteren en u kunt weer door prachtig schone ramen naar buiten kijken.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om na deze behandeling een coatinglaag aan te brengen waardoor uw glas 3 tot 5 jaar beschermd blijft voor dit soort invloeden. Ook deze coating is speciaal voor onze markt ontwikkeld. Het voordeel van deze laag is dat het vuil niet kan aanhechten. Hierbij moet u wel rekening houden dat de glazenwasser met een ander product de ramen moet zemen dan z’n gebruikelijke afwasmiddel. De coatinglaag wordt anders sneller aangetast en zal eerder verdwijnen van uw glas.

JSL Glazenwasser Polijsten Woerden

Wij werken zelf vanaf de grond tot plus-minus 15 meter hoog. Dit levert algauw een rendement op van 35% per uur, en een tweede voordeel is dat er geen valgevaar is voor ons personeel.

Doelstellingen

  1. Een bijdrage leveren aan de technische levensduur van het gebouw.
  2. Zorgen voor een representatieve uitstraling en een schone werkomgeving.
JSL Glazenwasser Woerden Glas laten schoonmaken
Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor polijsten?